Waarom een persoonlijk instelbaar luchtgeveerd airmatras?

Niets is zo zacht en flexibel als een persoonlijk instelbaar matras, want het materiaal van de luchtkernen in de ARP Anti Rugpijn Matras is zeer elastisch. Omdat u de Anti Rugpijn Matras altijd bij de schouders en de heupen onafhankelijk harder en zachter kunt maken, krijgt u een persoonlijk instelbaar slaapcomfort, die geen enkel ander matras kan bieden. Uw lichaam wordt door dit luchtmatras op perfecte wijze, volkomen gelijkmatig ondersteund. Doordat de Anti Rugpijn Matras is afgedekt met een of twee dikke lagen talalay latex, koudschuim of geltex, voelt u nergens “KNEL- en DRUKPUNTEN”.

De ARP luchtgeveerde matras past zich geheel aan aan uw lichaam! De ARP luchtgeveerde Anti Rugpijn Matras is geschikt voor elk type bedbodem zoals boxspring, lattenbodem of spiraal). Ook voor alle verstelbare bodems. Natuurlijk draagt de kwaliteit van de matrasdrager bij aan het comfort van uw matras.

De ARP Anti Rugpijn Matras. Zo eenvoudig en zo uniek!

Mocht uw partner toch willen kiezen voor een andere matras, die altijd dezelfde hardheid heeft en dus niet persoonlijk instelbaar is, dan leveren wij u een ARP 7 zones, elektro geharde pocketveren matras met dezelfde afdeklagen en in dezelfde tijk.
Deze matras kunt u naadloos leggen naast de luchtgeveerde ARP matras.