Reuma, Fibromyalgie, Ischias

Voor wie is dit persoonlijk instelbare slaapcomfort Anti Rugpijn Matras het meest geschikt?

  • A: Voor diegene, die gezondheid en goede nachtrust (goed uitgerust zijn) als een van hun eerste levensbehoeften zien.
  • B: Voor mensen, die vaak last hebben van een stijve of stramme nek, ‘s morgens vroeg opstaan met lage rugklachten, reumatisch zijn, pijn hebben in de knieën, heupgewrichten, armen en handen of lijden aan Reuma, Fibromyalgie, Ischias, circulatiestoornissen, decubitus etc.
  • C: Indien uw oude matras aan vervanging toe is, ook dan is de ARP Anti Rugpijn Matras voor u een uitstekende keuze (ware het niet de beste).
  • D: Waterbed slapers! Pas op als U van slaapcomfort wilt veranderen!

Indien u na jaren van tevredenheid toch besluit om het waterbed te verruilen voor een ander slaapcomfort, bedenk dan goed, dat uw rug jarenlang goed ergonomisch ondersteund heeft gelegen. Stel dat u nu besluit over te gaan naar een willekeurig vlak  slaapcomfort, kan dit of grote problemen voor uw rug met zich meebrengen of u mist het comfort van het waterbed.

De ARP luchtgeveerde airmatras heeft t.o.v. het waterbed dezelfde voordelen, die U zich maar wenst, maar niet de nadelen van soms een nat lek bed. Ook u kunt gratis PROEFSLAPEN op de ARP luchtgeveerde airmatras. Maak hiervoor een afspraak met Topslapen.nl Telefoon 026-4422777

 

Voor advies voor het beste neksteun kussen de ‘Anti Nekpijn Pillow’ en de juiste slaaphouding door middel van het ‘slaapmaatje’ of het ‘For-U-Body-Pillow kijk eens op Nekpijn.nl