Topslapen.nl introduceert het nieuwe slapen

Topslapen.nl introduceerde in 1998 het nieuwe slapen. Een persoonlijk instelbaar slaapcomfort, waarmee de klant elke morgen ontspannen, gezond en uitgerust wakker wordt, zonder pijn in de rug en zonder druk op zijn schouders.”

Duizenden mensen zijn u reeds voorgegaan en hebben een investering gedaan, zodat zij de aankomende tien jaar verzekerd zijn van een goede nachtrust en daardoor
optimaal kunnen functioneren.

De ARP Anti-Rugpijn-Matras is een persoonlijk instelbaar slaapcomfort. Met behulp van een electro motor kunnen beiden luchtkernen van de matras altijd naar eigen wens harder of zachter worden gemaakt. De ARP matras is voorzien van een ingebouwde topper met vertragend schuim, afkomstig uit de ruimtevaart (NASA technologie), of Talalay latex, waardoor drukpunten op uw lichaam duidelijk voelbaar verminderen. De ervaring van ergonomen, fysiotherapeuten, zenuwartsen en de resultaten van vele bezitters, die u reeds zijn voorgegaan is, dat u beter zult slapen en dat u beter uitgerust bent.

Tevens zorgt een goede nachtrust voor betere prestaties overdag.
Naast mensen met rugpijn, biedt dit persoonlijk instelbare slaapcomfort, vaak de oplossing voor mensen met onder andere reuma, fibromyalgie, artrose, enzovoort. De officiële naam luidt dan ook: De ARP = Anti Rugpijn Matras” met 5 jaar garantie en 100% product en comfortzekerheid gegarandeerd!