Het verschil en de prijs

Een luchtbed koop je voor op de camping of voor logees. De binnenkant van de ARP Anti rugpijn matras ziet er als volgt uit. De luchtkern inclusief de lendensteun is 10 cm hoog en de topper wordt in deze matras geintrigeerd en is van traagschuim of van talalay latex, met een dikte van + 6 cm omgeven door 3D materiaal, waarbij het lichaamsvocht op uitstekende wijze kan worden gereguleerd.

De vinyl bestaat uit diverse kanalen. Bij de lende worden koudschuim staven in de luchtkanalen aangebracht voor een betere ondersteuning. Bij de schouders schouders en heupen worden GEEN koudschuim staven ingebracht, hetgeen minder drukpunten oplevert. Hierdoor kunnen de schouders en heupen wegzakken, waardoor de ruggewervel recht komt te liggen en het lichaam de juiste ondersteuning krijgt.

Deze 28cm luxe luchtgeveerde ARP matras is verkrijgbaar met een afritsbare tijk gemaakt van ECO velours, een op natuurlijke wijze gebleekte katoen, doorstikt met een Anti-allergische synthetische hollowfill, welke wasbaar is op 65C of een COOLMAX tijk voor mensen, die veel transpireren. Dit betekend optimaal ontspannen liggen.

De garantie op de luchtkern is 5 jaar.
Het 28cm EEN persoons ARP luchtgeveerde matras wordt geleverd incl. luchtpomp en Talalay latex Topper in de maten 80/90×200/210cm.
U heeft reeds een 22cm hoge luchtgeveerde matras inclusief luchtpomp met slechts EEN luchtkern en Talalay latex afdekking vanaf € 1295,-.