Ervaringen van klanten

Wat onze klanten zeggen over onze luchtmatrassen:

Hallo Ton,
Sinds tijden waren wij op zoek naar een goed bed, ik heb nl.reuma en had veel last met -in- en -uit-mijn bed te komen, het was veel te laag. Wij zijn vorig jaar bij Topslapen terecht gekomen en na en zéér deskundig advies hebben wij een hoog bed met een -anti-rug-pijn-matras gekocht, een hele uitgave, maar volgens mij, een zeer goede. Sinds vorig jaar november 2006 slapen wij heerlijk, zowel mijn man als ik. Er zit ook een massagesysteem in en dat is werkelijk, als je door hard werken lichamelijk erg moe bent, zalig. Zeer ontspannend. Ik heb één opmerking; nu komen wij ,door het zalige slapen,ons bed,moeilijk uit.
Wij bevelen eenieder,oud en jong,dit bed ten zeerste aan.
Met vriendelijke groet,
Louis en Cécile van Rijswijk
Arnhem-Zuid.
——————————————————————————————————————————
Geachte Heer Pouwels,
Hierdoor wil ik mede namens mijn vrouw onze tevredenheid uitdrukken over het recentelijk door ons aangeschafte Anti Rugpijn Matras. De prijs is weliswaar hoger dan een regulier matras, maar het slaapcomfort is het zeker waard. Ook geeft het matras een zeer aangename warmte regulering, waardoor de elektrische deken niet meer aan hoeft. Al met al, mijn vrouw heeft nog nooit zo’n goed matras gehad, waarop ze heerlijk slaapt en uitgerust wakker wordt. Voor uw goede adviezen en de klantgerichte behandeling zijn wij u dan ook zeer erkentelijk. U herinnert zich ons nog wel, omdat wij mede namens uw advies ook een aanpassing van het hoofdkussen hebben gedaan.
Met vriendelijke groeten,
Dhr. C. Coopmans en echtgenote Uit Amsterdam
——————————————————————————————————————————
via deze mail wil ik u heel hartelijk bedanken voor de goede sevice. Ik heb er geen moment bij stil gestaan, dat ik een heel nieuw binnen werk zou krijgen. nogmaals bedankt. Ik zou niet meer weten wat ik zonder mijn ARP matras zou moeten beginnen.
Mevrouw Matser.
7316HT Apeldoorn Lees meer ervaringen