De voordelen!

Wakker worden gaat ineens een stuk gemakkelijker:

* De ARP luchtmatras is de enige medisch verantwoorde matras,waarbij u zelf de hardheid kunt instellen.
* Deze lichtgewicht matras, hoeft u nooit meer te keren
* Op deze erkend anti-decubitus matras, draait u weinig
* Omdat er geen drukpunten zijn, hebt u ‘s avonds altijd zin om naar bed te gaan en ‘s morgens vroeg weer op
* Deze luchtgeveerde matras is geschikt voor alle bedbodems

1. Gezondheid
Een goede nachtrust is noodzakelijk voor de mentale en fysieke gesteldheid. Bij het slapen op een ARP Anti Rugpijn Matras, waarbij uw lichaam wordt gedragen door lucht en uw gewicht op de meest natuurlijke manier wordt verdeeld, zult u zich gezonder, fitter en uitgeruster voelen.
2. Comfort
Op een hard matras, krijgt U op bepaalde delen van uw lichaam te veel druk. Als een matras te zacht is, komt U na verloop van tijd in een kuil te liggen, waardoor ondersteuning ontbreekt. Het ideale matras zorgt er voor, dat het lichaam een natuurlijke ondersteuning krijgt tijdens de nachtrust, m.a.w. een matras, dat voor iedere persoon geschikt is en afzonderlijk instelbaar.

U voelt u gezonder, fitter en uitgeruster, want lucht slijt niet!

Immers bij het ouder worden verandert het lichaam, maar door de instelbare luchtkern, kunt u de ARP Anti Rugpijn Matras opnieuw instellen aan uw eigen wensen. Dit geldt dus ook, als uw lichaamsgewicht verandert. Het komt er dus op neer, dat iedereen een eigen matras nodig heeft, want ook uw partner kan een andere slaapbehoefte hebben, om tot een goede gezonheid te komen.

De oplossing:
Het gepatenteerde systeem geeft u de mogelijkheid het interieur van het Anti Rugpijn Matras te verstellen d.m.v. een elektrische pomp. De ARP Anti Rugpijn Matras wordt harder door op de afstandsbediening het pijltje omhoog in te drukken en  zachter door het pijltje naar beneden in te drukken. Door in een twee-persoons ARP Anti Rugpijn Matras, twee matraskernen te gebruiken zijn de twee slaapplaatsen ook weer dubbel afzonderlijk instelbaar.